宅男专用飞机图片大全 宅男专用飞机图片大全 ,中国夫妇4p在线播放 中国夫妇4p在线播放

发布日期:2021年08月06日
Skip to content
Mowi melder overgang til Sjømat Norge

- Jeg mener dette vil styrke både Mowi og næringen som helhet. I løpet av den siste tiden har vi hatt gode diskusjoner med Sjømat Norge om veien videre for næringen vår, og jeg er trygg på at dette er en riktig avgjørelse for Mowi, sier konsernsjef Ivan Vindheim.

Les mer
Løsningen ligger under overflaten

Omtrent 70 prosent av jorden er dekket av vann, men likevel kommer bare 2 prosent av verdens matproduksjon fra havet.

Om oss
Laks er sunt!
宅男专用飞机图片大全 宅男专用飞机图片大全 ,中国夫妇4p在线播放 中国夫妇4p在线播放

Ikke bare smaker laks godt. Det er også et smart valg for en god helse.

Les mer
宅男专用飞机图片大全 宅男专用飞机图片大全 ,中国夫妇4p在线播放 中国夫妇4p在线播放

Norges største lakseoppdretter

Mowi har anlegg og aktivitet i hele Norge. Hver dag produseres millioner av måltider med sunn og god laks i norsk farvann. Mowi er verdens største oppdrettsselskap, og har aktivitet i 25 land.

Les mer om oss
 
Bli med på den blå revolusjonen

For å nå målet vårt og visjonen om «å lede den blå revolusjonen» er vi avhengige av gode medarbeidere. Mowi driver virksomhet i 25 land, og vi tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter over hele verden. Vi er alltid på utkikk etter engasjerte og ambisiøse kollegaer.

Les mer om stillinger her
Informasjon for investorer

Mowi ASA er verdens ledende sjømatselskap og verdens største produsent av atlantisk laks. Selskapet sysselsetter 14 537 personer og er representert i 25 land. I 2018 hadde selskapet en omsetning på 3,8 milliarder euro. Mowi er notert på Oslo Børs (OSE), og aksjene omsettes også på OTC-markedet i USA

Aksjepris

Oslo Stock Exchange (OSE)
XXX.XX

NOK | +X.XX

02:25 pm (CET)
12/09/18
US OTC Market
XX.XX

USD | +X.XX

03:25 pm (CET)
12/09/18
宅男专用飞机图片大全 宅男专用飞机图片大全 ,中国夫妇4p在线播放 中国夫妇4p在线播放

Enormt potensial

Havet er avgjørende for å sikre at verden har nok mat, men bare to prosent av verdens matforsyning kommer i dag fra havet.

Fotavtrykk

Med et enestående lavt karbonfotavtrykk kan akvakultur spille en stadig viktigere rolle med å sørge for mat til en voksende verdensbefolkning.

Sunt kosthold

Laks kan spille en avgjørende rolle i et sunt kosthold. Ikke bare er den fullpakket av høyverdig protein, den er også en rik kilde til omega-3, vitaminer og mineraler.

Dyrevelferd

Vår viktigste prioritet et fiskens helse og velferd. Vi setter vår ære i å drive oppdrett av laks i tråd med de høyeste mulige standardene.

Les mer om bærekraftig oppdrett av laks